Suroviny:
- 400 g múka hladká
- 120 g cukor práškový
- 2 vajcia
- 1 dcl olej
- 3 a 1/2 polievkové lyžice džem
- 1 kávová lyžička mletá škorica (nemusí byť)
- 1 perníkový kypriaci prášok
- 2 a 1/2 polievkové lyžice kakao
- 0,5 l mlieka
Poleva:
- 70g masla
- 100g horká čokoláda (dala som 70%)
2. Pečieme tých 35-40 minút na 180 stupňov. Po upečení ešte horúci potrieme džemom, dala som tento výborný domáci ríbezľový džem a necháme vychladnúť a potom polejeme čokoládovou polevou, ktorú pripravujem zo 100 g horkej čokolády, 70g masla a roztopím vo vodnom kúpeli.
Dobrú chuť!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
***Milí návštevníci môjho blogu!***
***** Vzhľadom na veľké množstvo spamu som na blogu nastavila moderovanie komentárov a preto sa Váš komentár, nezobrazí okamžite po napísaní, ale neskôr *****
*Ďakujem za pochopenie.*